Laden....

Rijschool de Weever

+31 (0)6 45465392, Merwedestraat 229a, Dordrecht
Lees meer

+31 (0)6 45465392, Merwedestraat 229a, Dordrecht

Prijzen

Proefles 60 Min
€25,-
Proefles 60 Minuten, aanrader als je nog nooit op een scooter gereden hebt.
Losse les
€25,-
Losse les
Dagcursus incl. examen
€199,-
Een dagcursus duurt 4 uur.
Herexamen incl. examen
€175,-
Ben je gezakt? Schrijf je dan in voor dit pakket.

Hoe ziet een Cursusdag bij Rijschool de Weever eruit?

We beginnen in de ochtend met lessen. Als je bij de rijschool aankomt krijg je eerst nog een half uur theorieles in onze nette theorielokaal. Hierin bespreken wij alle belangrijke onderdelen van de dag. We geven nog kort en krachtig uitleg over de voorrangsregels, over het inhalen, over de positie op de weg, de maxiumsnelheden binnen en buiten de bebouwde kom en ook nog over de techniek van de bromfiets.

Nu stappen we de bromfiets op en gaan we 4 uurtjes door het verkeer van Dordrecht heen. Samen met Alex (rijinstructeur) en mischien wel je vriend ( we mogen met 4 kandidaten tegelijk lessen) word je getrained om elke situatie die je tegenkomt veilig op te lossen. Een examen bij het CBR hoeft niet foutloos maar moet de gehele rit zeker wel veilig zijn. Als dit zo is dan slaag jij voor je bromfietsexamen. Na het behalen van je examen ga je naar het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen.

Niet iedereen kan met 4 lessen slagen. Als de rijinstructerur ziet dat iemand meer lessen nodig heeft zal hij dit aangeven. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen geslaagd naar huis gaat maar voor de rijschool is het ook belangrijk dat een kandidaat ook daadwerkelijk in staat is veilig en verantwoord door het verkeer heen te bewegen.