Laden....

Rijschool de Weever

+31 (0)6 45465392, Merwedestraat 229a, Dordrecht
Lees meer

+31 (0)6 45465392, Merwedestraat 229a, Dordrecht

Wilt u snel en makkelijk uw theorie behalen voor de auto, motor of scooter? Dan bent u bij Rijschool de Weever aan het juiste adres. Wij geven dagelijks cursussen op onze locatie aan de Merwedestraat 229 in Dordrecht.

Bij ons kunt u elke dag binnenstappen en theoriecursus volgen. Wij geven theorieles van maandag t/m donderdag van 18:00 tot 21:00 en op vrijdagochtend start de cursus om 08:00 tot 11:30.

Wij proberen zoveel mogelijk onze kandidaten op de vrijdagen examen te laten doen. Wij brengen de kandidaten naar het CBR en brengen ze ook weer terug naar onze locatie in Dordrecht na het examen. Wil jij op een andere dag examen doen? Dan moet u zelf vervoer regelen  naar het CBR om het examen af te leggen. Wij brengen onze kandidaten alleen vrijdag naar het CBR.

Bij ons kunt u op elke gewenste dag starten. Wij raden leerlingen aan om alle vijf de dagen, voorafgaand aan het theorie-examen, theoriecursus te volgen. Op deze manier gaat u goed voorbereid naar het CBR en is de kans van slagen het grootst.

  • Maandag behandelen wij verkeersborden en kruispunten
  • Dinsdag behandelen wij verlichting, parkeren/stilstaan en snelheid
  • Woensdag behandelen wij inhalen, plaats op de weg en voorsorteren, bijzondere manoeuvres/ risico’s eigen voertuig, andere verkeer en rijden in zeer slechte weersomstandigheden
  • Donderdag behandelen wij techniek, pech onderweg , slepen, ongevallen en aanhangers
  • Vrijdag starten wij examengericht! 750 examenvragen worden kort en krachtig behandeld.

Naast onze dagelijkse theoriecursussen krijgt u ook online belangrijke informatie toegestuurd over wat je moet weten voor het theorie-examen. Wij proberen onze kandidaten zo goed mogelijk op te leiden voor het behalen van het examen. Onze leraar Alex heeft al 10 jaar ervaring met het geven van theorielessen en staat elke werkdag voor u paraat. Wil u snel geholpen worden app dan naar 06-45465392.

  Kosten zijn €130 inclusief het examen en €89,- als je al je eigen examen hebt ingeboekt.